Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή χαρακτηριστικών για το Honor 20

*
Πριν λίγες εβδομάδες η Honor αποκάλυψε το View 20 και τώρα, σύμφωνα με διαρροές, προετοιμάζεται η έλευση του Honor 20. H συσκευή θα διαθετει οθόνη OLED 6,1'' και στο εσωτερικό της θα χτυπάει το Kirin 980 chipset, με 6B ή 8GB RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικού χώρου. Μιας και η Honor αποτελεί θυγατρική της Huawei, δεν αποκλείεται να υπάρχουν λειτουργίες όπως Gaming+, Link Turbo, CPU Turbo και GPU Turbo, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα δίνουν ώθηση στην απόδοση του Honor 20. Στο πίσω μέρος θα υπάρχουν τρεις κάμερες στα 48 MP, 20 MP και 8 MP αντίστοιχα, δίχως για την ώρα να υπάρχουν πληροφορίες για τις ακριβείς λειτουργίες της καθεμιάς. Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 3.650 mAh και θα υποστηρίζεται ταχεία φόρτιση στα 22,5W. Το λειτουργικό αναμένεται να είναι το Android Pie, συνοδευόμενο από το EMUI 9.0.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*